skip to Main Content

IPF-dagen

Två gånger per år bjuder IPF in till ett halvdagsseminarium där vi botaniserar kring teman och frågeställningar som vi anser ligger i fronten av det som våra samtal om organisation och ledarskap bör och kan handla om. Vi hämtar särskilt inspiration från de verksamhetsnära forsknings- och utvecklingsprojekt vi själva driver, ofta i samverkan med andra forskare och specialister.

Nästa IPF-dag: fredagen den 14 juni 2024

Omhuldade begrepp. Till hjälp eller stjälp?

Begrepp som ”tillit”, ”mod” och ”innovation” färgar hur vi styr. Men vad händer när begreppen möter verksamheten. När de kommer på kant med verkligheten, eller när de tappar luften?

Vi är beroende av begrepp för att förklara vad som är viktigt i våra organisationer. Begrepp har signalvärde, och rymmer både möjligheter och begränsningar. Ibland kan vi spänna dem framför vagnen för att skapa förändring. Men de kan också skapa distans och föra oss ut på begreppsliga bakvatten…

Tillsammans med konsulter från IPF och ett par erfarna chefer från offentlig verksamhet närmar vi oss begreppsapparatens värld; dess möjligheter och begränsningar, samt delar goda och mindre goda exempel med varandra.

Information

Tid: Fredagen 14 juni 2024 kl. 09.00-12.00

Plats: Zoom

Pris: Ditt engagemang

Begränsat antal platser

Anmälan till info@ipf.se Skriv Anmälan IPF-dagen i ämnesraden.

Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter

Om du har några frågor hör gärna av dig.

Olof Karnell
E-post: olof.karnell@ipf.se
Tel: 070-214 31 32

Back To Top